Oksana Babaliu

at Morina Real Estate

Rreth Oksana Babaliu

Të ndihmosh njerëzit dhe ti shërbesh atyre është gjë shumë e bukur dhe plot dinamikë në njohjen e kushteve dhe gjërave që ata duan dhe ne jemi aty për cdo kërkesë. Përkushtimi dhe koherenca në marrjen e gjërave të reja është ajo që duhet për të qenë një agjent ideal. Të merresh me qera, shitje dhe shumë opsione të tjera që ofron agjensia jonë kërkon ambicie për të arritur majat. Dhe ja pse jemi ne këtu. Nëse jeni në kërkim të një prone sipas kërkesave që doni dhe keni kohën e limituar më kontaktoni.
© MORINA REAL ESTATE

Listo sipas

Krahaso pronat

Krahaso