Brixhilda cift me fëmijë 1 vjeç kërkon 2+1 afër me Liqenin

[08/06, 21:11] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Zonat afer liqenit artificial

[08/06, 21:28] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: m duhet me parket ndjese mendova se e shkruajta me lart

[08/06, 21:28] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Se kam femij 1 vjec

[08/06, 21:29] Erjon Morina Real Estate: Sa persona jeni?

[08/06, 21:29] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Cift dhe nje femije

[08/06, 21:30] Erjon Morina Real Estate: Pra ju dëshironi një 2+1 afër Liqenit, buxheti 750€

[08/06, 21:30] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Max 800

[08/06, 21:31] Erjon Morina Real Estate: Po Bllok, Komunë?

[08/06, 21:31] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Po jan ok

[08/06, 21:31] Erjon Morina Real Estate: Pra zonat elitare

[08/06, 21:31] Erjon Morina Real Estate: E keni me nxitim apo jo?

[08/06, 21:32] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Ideja esht qe kemi biznesin tek diga dhe dua te jem sa me afer

[08/06, 21:32] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Dua te hyj muajin qe vjen

[08/06, 21:32] Brixhilda Çift Me 1 Fëmij Kërkon 2+1 Deri Në 800€ Liqemi: Dhe kete muaj jam ktu

Buxheti:
800
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Blloku/Garda/Liqeni Artificial/Stadiumi Dinamo

Krahaso pronat

Krahaso