Ilia kerkon apartament rreth zones se Ali Demit 350Euro

Jam cuni qe folem ne telefon
Erjon Morina Real Estate: me jep pak informacion
Erjon Morina Real Estate: sa persona jeni
buxheti
Jemi 3 persona dhe buxheti t jet pakashum tek 350 400 euro
Erjon Morina Real Estate: Mangalem?
Tek kompleksi qe esht lart ne ali dem?
Erjon Morina Real Estate: po
Jo atje e kemi pak larg

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Ali Demi/Tregu Elektrik, Brryli/Rruga Bardhyl, Rruga e Elbasanit/Ambasada USA

Krahaso pronat

Krahaso