Isufi kërkon apartament me qira deri në 350€

Jam interesuar per apart 1plus1 ne Kom parisit 21 dhjetori liqeni artificial dhe rrethe qendres deri 350 euro

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Komuna e Parisit, Liqeni I Thate/Kopshti Botanik

Krahaso pronat

Krahaso