jam interesuar per kte shtepin jam 6 antare ne familje dhe e dua per afat te gjat

ke na i shpi tjeter ke 300 milekshi vlla

po mrena ktit mujit vlla
kam afat
se e ka nxjerr shitje

Buxheti:
300
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Ali Demi/Tregu Elektrik, Brryli/Rruga Bardhyl

Krahaso pronat

Krahaso