Sebi klient për AirBnb 1+1 550€ rreth Qendrës

[25/05, 19:55] Erjon Morina Real Estate: A është problem pallat ekzistues?

[25/05, 19:56] Sebi K Për AirBnb 550€ Rreth Qendrës: Zona afer qendres barrikada,9 katshe pazar i ri

[25/05, 19:56] Sebi K Për AirBnb 550€ Rreth Qendrës: 1+1

[25/05, 19:56] Sebi K Për AirBnb 550€ Rreth Qendrës: 500-550€

[25/05, 19:57] Sebi K Për AirBnb 550€ Rreth Qendrës: Po nese me gjen e shohim dhe vendosim

Buxheti:
550
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Sheshi Skenderbej /Myslym Shyri

Krahaso pronat

Krahaso