Albina moter dhe vlla apartament deri ne 450Euro

[12:21, 03/05/2024] Albina D: Jemi 2 persona moter e vella
[12:21, 03/05/2024] Albina D: Max deri ne 450€
[12:22, 03/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Vetem ne 21 ke interes?
[12:22, 03/05/2024] Erjon Morina Real Estate: https://morinarealestate.al/prona/qera-apartament-11-21-dhjetori-400-euro-muaj-2/
[12:22, 03/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Perball shkolles se sporteve
[12:22, 03/05/2024] Albina D: Dhe zona e parkut
[12:23, 03/05/2024] Albina D: Rruga e elbasanit

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Rruga e Elbasanit/Ambasada USA

Krahaso pronat

Krahaso