Alessandra Bahidi Klient Për Komune

[11:27, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Ne jemi 3 veta dhe buxheti arrin te 400-450
[11:27, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Po qe te jete dhe e mire jo shume e vjeter
[11:27, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Se duam ta mbajm per disa vite
[11:27, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Jo perkohesisht
[11:28, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: 3 goca?
[11:28, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Po
[11:28, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Atehere ju duhet besoj 2+1
[11:28, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: se 1+1 ngushte apo ska problem?
[11:29, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: E pra eshte pak ngusht
[11:29, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Po eshte puna se 2+1 e ka pak buxhetin e larget
[11:29, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Gjithsesi mund tket dhe okazione
[11:29, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: PO, ne keto zona shkojn
[11:29, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: E pra
[11:29, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Per cfare studion?
[11:29, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Psikologji
[11:30, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Edhe punoj
[11:30, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Per turizem dentar
[11:30, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Si e ke emrin?
[11:38, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Alessandra Bahidi
[11:38, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Ne rregull Alesandra
[11:39, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: Mbetemi ne kontakt bashke, kur te kem ndonje opsion qe mund tju pershtatet do te ta nis
[11:39, 28/05/2024] Erjon Morina Real Estate: E keni me nxitim?
[11:39, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Po patjeter
[11:39, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Shum faleminderit per ndihmen
[11:39, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: Shum i sjellshem per tu vleresuar
[11:39, 28/05/2024] Alessandra Bahidi K Për Komune: 😊

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Komuna e Parisit, Vasil Shanto/Pallati me Shigjeta

Krahaso pronat

Krahaso