Ambjent per AirBnb ne Rrugen e Elbasanit

Përshëndetje
A është i lire ky ambjenti ? Dhe cfarë adrese ka fiks ?
Erjon Morina Real Estate: https://maps.google.com/maps?q=41.32317352294922%2C19.826618194580078&z=17&hl=en
Erjon Morina Real Estate: Po i lirë është
Më duhet për airbnb ?
Nëse mund të lem nje takim ?
Erjon Morina Real Estate: Te shkruaj nesër
Po faleminderkt

Buxheti:
500
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Rruga e Elbasanit/Ambasada USA

Krahaso pronat

Krahaso