artur jazi 2+1+2 me parket dhe e mobiluar

[6:28 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Përshëndetje
[6:28 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Si jeni?
[6:28 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: https://www.gazetacelesi.al/2-1/rruga-haxhi-dalliu-1030829.html
[6:28 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Është akoma ky apartamenti?
[6:28 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Po esht
[6:29 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Me nis ca foto me të qarta
[6:29 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Per momentin nuk kam sespe shtepia ne fazat e fundit te ndertimit
[6:30 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Nqs doni kur te jeni te lir shkojm e shikojm nga afer neser
[6:31 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Ku është fiks
[6:31 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Me co nje lokacion
[6:34 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.app.goo.gl/UP12jwpTmmgfomXC7

[6:34 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Afersisht ketu
[6:35 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Ky është ndërtim i viteteve të fundit apo pallat i vjetër?
[6:35 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Pallati i ri,sapo perfunduar
[6:36 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Kur bëhet gati për tu lëshuar me qera?
[6:36 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Gati esht
[6:37 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Jepet e pa mobiluar
[6:37 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Vetem kuzhin frigorifer stofa dhe tv
[6:37 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Dhe kondiy
[6:38 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Kondicioner
[6:38 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Aha
[6:38 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Me intersonte e mobiluar
[6:39 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Ok ne cfar zone e doni dhe deri ne sa lek
[6:40 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Me intereson kjo zona këtu, mine Peza
[6:40 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Stacioni trenit
[6:40 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Harry Fullz
[6:40 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Zogu zi
[6:40 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Jordan Misja
[6:40 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: Po jo shumë thelle
[6:40 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Ne rregull
[6:41 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: Cmimi maksimal
[6:41 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: 600€
[6:41 PM, 3/20/2024] Albi~Morina Real Estate: 2+1
[6:41 PM, 3/20/2024] +355 68 404 9070: 2+1+2 me parket dhe e mobiluar

Buxheti:
600
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Rruga e Durresit/Zogu I Zi, Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso