Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1

[13:12, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Te 21shi, frosina plaku ndre mjeda
[13:12, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: 400-450€
[13:13, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Po te iet 2+1 edhe 500€
[13:13, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Max 500€ dmth
[13:48, 21/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Momentalisht nuk kam dicka me keto cmime
[13:48, 21/06/2024] Erjon Morina Real Estate: po ta ruaj kontaktin dhe kur te kem dicka do te ta nis
[13:48, 21/06/2024] Erjon Morina Real Estate: si e ke emrin?
[13:48, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Ok faleminderit
[13:48, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Besides
[13:48, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Besi
[13:49, 21/06/2024] Erjon Morina Real Estate: E ke urgjente apo të pret koha?
[13:49, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Jo pres
[13:49, 21/06/2024] Besi Për 21sh 500€ 1+1 2+1: Ska gje

Buxheti:
500
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes

Krahaso pronat

Krahaso