Cift kerkon apartament 1+1 350 Euro

[11:07, 24/05/2024] Iris Do Të Shikoj Selvia: Ne duam një 1+1 të jetë pak e rregullt e mobiluar
Dhe nëse ka mundësi në zona afër stac të trenit
Tregut elektrik
Kopshtit zoologjik
Vasil shanto
[11:08, 24/05/2024] Iris Do Të Shikoj Selvia: Dhe rreth çmimit 350

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso