endrioli 1 djal

endrioli me ka kontaktuar qe me date: 9/04/2024, eshte nje djal dhe kerkon nje shtepi me qera deri ne 200 mij lek.

Zona e alliasit, pra zona jone.

Buxheti:
200
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Spitali QSUT/Xhamllik/Kinostudio, Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso