Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1

[13:39, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: Pershendetje, sic folem dhe ne telefon, po kerkoj nje apartament 1+1 tek zona e 21dhjetorit, rruga e kavajes, ish fusha e aviacionit, mine peza, rruga e durresit, ish ekspozita, myslym shyri, por te lutem te jete rreth 400euro, ose max 450.
[13:40, 10/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Sa persona jeni?
[13:40, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: 2
[13:40, 10/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Jeni cift?
[13:41, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: Po
[13:41, 10/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Ne vile private eshte ok?
[13:41, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: Jo
[13:44, 10/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Si e ke emrin?
[13:45, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: Ergi
[13:46, 10/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Ke shume kohe qe kerkon per apartament?
[13:46, 10/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Apo nuk e keni me nxitim?
[13:46, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: Jo sot po kerkoj, por duam te levizim nga ketu ku jemi
[13:46, 10/06/2024] Ergi Kërkon 21sh 450€ Max 1+1: Mundesisht qe ne korrik

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes

Krahaso pronat

Krahaso