Familje me 3 persona kerkon hyrje deri ne 300 Euro

Jemi familje
Se po shoh qe jeni agjensi
[20:33, 16/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Çfarë zonash?
Çfarë buxheti?
Sa veta?
3 veta familje
Zonat 5 maj ,medrese , don bosko ,porcelan
Preferohet pallat me shume
Po dhe privat
Po qe 2 plus 1
Cmimi 300
Ndoshta dhe dicka me teper

Buxheti:
300
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Don Bosko, Ministria e Jashtme/Pazari I Ri, Sheshi Skenderbej /Myslym Shyri

Krahaso pronat

Krahaso