Gasoniere 2 motra

[2/28, 11:38 AM] Albi~Morina Real Estate: Si je me kishit telefonuar pak me par por nuk mund te flisja
[2/28, 11:39 AM] +355 68 553 1972: Përshëndetje,jemi 2 motra dhe jemi të interesuara për garsonieren 35m2 rruga Muhamet Gjollesha,21 Dhjetori 300€.
[2/28, 11:39 AM] Albi~Morina Real Estate: U dha ajo
[2/28, 11:39 AM] Albi~Morina Real Estate: Esht nje shtepi tek ajo zone
[2/28, 11:39 AM] Albi~Morina Real Estate: 370
[2/28, 11:39 AM] Albi~Morina Real Estate: Esht 1+1
[2/28, 11:40 AM] Albi~Morina Real Estate: Prapa konvikteve ne inxhinieris
[2/28, 11:40 AM] +355 68 553 1972: jo jam e interesuar per shtëpi deri në 300€.
[2/28, 11:40 AM] Albi~Morina Real Estate: Ne rregull do shikoj dhe te them
[2/28, 11:41 AM] +355 68 553 1972: ne rregull,faleminderit

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes

Krahaso pronat

Krahaso