Gloria Për Yzberisht 500€

[10:42, 02/07/2024] Erjon Morina Real Estate: Cfare zonash te pershtaten?
[10:43, 02/07/2024] Gloria Për Yzberisht 500€: n yzberisht cfr kap zona nga kmy tek grand galleri dhe nela 6
[11:01, 02/07/2024] Erjon Morina Real Estate: te duhet 2+1?
[11:02, 02/07/2024] Gloria Për Yzberisht 500€: ose 3+1
[11:02, 02/07/2024] Erjon Morina Real Estate: Buxheti?
[11:02, 02/07/2024] Gloria Për Yzberisht 500€: 500-550 max

Buxheti:
500
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Yzberisht/Kombinat/Selite

Krahaso pronat

Krahaso