Greta, QERA Ap 1+1, zona 5 majit , siri kodra, rruga e dibres, 350 euro

jane moter dhe vella, greta(motra qe kam komunikuar) eshte studente tek mjeksia de i vellai e ka punen tek stacioni i trenit, pronarja do shesi apartamentin ku po banojne prandaj e kane urgjente. Preferojne zonat si 5 maji, stacioni treni, siri kodra, ruga e dibres , rruga bardhyl etj pra ap te ndodhet midis stacionit te trenit dhe fakultetit te mjeksise. Mx i buxhetit 350 euro

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Brryli/Rruga Bardhyl, Spitali QSUT/Xhamllik/Kinostudio, Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso