Ilia kerkon apartament rreth Qendres

[10:17, 23/04/2024] Jam cuni qe folem ne telefon
[10:18, 23/04/2024] Erjon Morina Real Estate: me jep pak informacion
[10:18, 23/04/2024] Erjon Morina Real Estate: sa persona jeni
buxheti
[10:19, 23/04/2024] Jemi 3 persona dhe buxheti t jet pakashum tek 350 400 euro

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Sheshi Skenderbej /Myslym Shyri

Krahaso pronat

Krahaso