iris cift kerkon apartament 1+1 ne 5 Maj

[12:22, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: ndonje opsion ne 5 maj
[12:22, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Patjeter
[12:22, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: me kete cmim
[12:22, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: a ke
[12:23, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: ma nis te lutem
[12:23, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Me jep pak me teper informacion
[12:23, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Sa persona jeni?
Tipologjia?
Cmimi?
[12:23, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: me duhet ne pallat, jemi cift dhe e mobiluar
[12:23, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: tipologjia ska problen, kryesisht tek 1+1
[12:23, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: deri ne 450 euro
[12:23, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Si e ke emrin?
[12:23, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: Iris
[12:24, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: OK Iris po shikoj cfare opsionesh mund te te gjej dhe ti nis
[12:24, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: faleminderit
[12:24, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Keni shume kohe qe kerkoni per apartament?
[12:24, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Apo nuk eshte urgjente
[12:25, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: Jo, shume, thjesht per shkak te punes me duhet ta nderroj apartamentin ku jam prej disa vitesh
[12:25, 13/06/2024] Iris Kërkon 1+1 5 Maj Cift: deri ne fillim te gushtit
[12:25, 13/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Paske kohe

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso