Kerkes per 2+1 ne 21Sh 500 Euro Cmimi Max

[10:54, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: Jemi 3 vajza ne maredhenie Pune dhe 1 studente
[10:55, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: 4 dmth?
[10:56, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: Po
[10:56, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Ku jetoni aktualisht?
[10:57, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: Tek euro 1 perball delijorgjit
[11:02, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Sapo komunikova me pronarin me thot qe nuk pranon 4 vajza
[11:03, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: Opsion tjeter a keni
[11:04, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Cfare buxheti keni percaktuar, se nuk e kam te qarte ku qendroni?
[11:04, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: E kuptoj qe sa me pak eshte me mire por me duhet nje shifer
[11:04, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: 450-500€
[11:04, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Cfare zonash?
[11:05, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: Tek rruga e kavajes tek globe ne 21 ose te pallati me shigjeta
[11:06, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Momentalisht nuk kam dicka
[11:06, 11/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Juve kur ju duhet?
[11:07, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: A ok
[11:07, 11/06/2024] Martina Deja Do Në 21sh 500€ 2+1: Brenda ketij muaji

Buxheti:
500
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Vasil Shanto/Pallati me Shigjeta

Krahaso pronat

Krahaso