Kerkes per apartament 1+1 Zona e Trenit dhe Afer

1+1, zona trenit, afer qendres, modern, deri 450 ne muaj

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso