Kerkes per apartament 2+1 Buxheti deri ne 400Euro Zonat rreth Ali Demit

[13:30, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: E kam dhënë këtë
[13:30, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Ok po no nj tjeter keni
[13:31, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Ca buxheti?
[13:33, 29/04/2024] Olimbie Isufi: 350 deri ke 400 mij
[13:33, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Me jep pak info
[13:33, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Sa persona jeni?
Cilat zona ju përshtaten?
[13:34, 29/04/2024] Olimbie Isufi: 3 persona familje
[13:34, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Ke shkolla baletit alidem bryl rr elbas
[13:35, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: https://morinarealestate.al/prona/qera-apartament-11-5-maj-400-euro-muaj-2/
[13:35, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Se kam nipin ne shkoll aty ke jorfan misja
[13:36, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Jo 1×1
[13:36, 29/04/2024] Olimbie Isufi: 2 +1
[13:36, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Edua nese keni
[13:37, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Si e ke emrin?
[13:37, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Olimbie
[13:37, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: https://morinarealestate.al/prona/qera-apartament-21-don-bosko-400-euro-muaj-2/
[13:38, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Kjo të përshtatet
[13:38, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Jo ne don bosko
[13:38, 29/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Afër dhe me Jordan Misjan
[13:38, 29/04/2024] Olimbie Isufi: Jojo esht larg ande

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Ali Demi/Tregu Elektrik

Krahaso pronat

Krahaso