Kerkes per Blerje

20 Kliente Aktual kerkesa rreth Unazes
Buxhet deri ne 120k Euro
Tipologjia 2+1 1+1 dhe Garsoniere

Buxheti:
120000
Lloji i kerkeses:
Blerje
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Brryli/Rruga Bardhyl

Krahaso pronat

Krahaso