Kerkese per qera, Cift, 350 euro

Cift i interesuar pere qera

zonja eshte mjeke tek pediatria dhe interesohet per apartament ose hyrje private

nuk e do kati 0 ose kati 1

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Spitali QSUT/Xhamllik/Kinostudio, Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso