Klara kerkon 1+1 5 Maj & Don Bosko

[13:12, 06/06/2024] Klara Për Tek Ilti 5 Maj: 1+1
[13:12, 06/06/2024] Klara Për Tek Ilti 5 Maj: 350 max 400 euro
[13:19, 06/06/2024] Klara Për Tek Ilti 5 Maj: Jemi tre vajzs
[13:19, 06/06/2024] Klara Për Tek Ilti 5 Maj: Vajza
[13:20, 06/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Me jep pak informacion
[13:20, 06/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Jeni studente?
[13:20, 06/06/2024] Klara Për Tek Ilti 5 Maj: Dy jemi studente njera ne pun
[13:20, 06/06/2024] Klara Për Tek Ilti 5 Maj: Jemi motra
Mjeksia dhe FSHN

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Brryli/Rruga Bardhyl, Don Bosko, Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso