Klient Astir 400 Angli emigrant

[2:48 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Mi nis ktu vlla
[2:51 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Apo variante qe ke per shpi 1+1
[2:51 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Gazonjere
[2:53 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kjo esht okazion ne brryl 350 euro
[2:54 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Po ktej nga astir ca
[2:54 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Ke nai variant
[2:54 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kam nje shtepi te mire 400 euro
[2:58 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kjo esht tek vila L,400 euro e pa banuar me pare
[2:58 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: e sapo ndertuar kati i2
[2:58 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Te kush vila l
[2:58 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Te ajo ne fund
[2:58 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: po
[2:58 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: ne astir
[2:58 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Ska nai diskutim ne cmim
[2:59 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: nuk e di vlla nqs shkojm bashk e shohim nga afer dhe mund ta negociojm pak
[3:03 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kjo esht 400 euro tek kryqezimi i spitaleve
[3:04 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Po ajo te bulevardi migjeni
[3:05 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kush te pelqen me shum
[3:06 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kjo esht 400 tek bar artisti ne astir
[3:07 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: 2+1
[3:07 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: esht me e madhe
[3:07 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kati i 7 ashensor
[3:11 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Kur e ke oohen
[3:11 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Ti shikojm
[3:11 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Nga afer
[3:12 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: kush shtepi te pelqen me shum se duhet te flasim me pronaret per takim
[3:12 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: te kush te fle mendja me teper
[4:25 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Kjo duket ok
[4:26 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Dhe kjo
[4:26 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Kto te dyja
[4:28 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Kemi mundesi sot
[4:28 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Me i pa
[4:33 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: Ja te flas me pronarin
[4:37 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Ok
[6:35 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Sme ktheve prgj vlla
[7:23 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: Po se spo ma hapin telefonin pronaret
[7:24 PM, 4/17/2024] Klient Astir 400 Angli: Aa ok
[7:24 PM, 4/17/2024] Albi~Morina Real Estate: Do flasim prap neser sa te me kthejn
[11:34 AM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: mirmengjes
[11:34 AM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: per ate tek vila L kur do shkojm ta shohim ?
[11:35 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Un nga darka vi ne tr
[11:35 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Vlla
[11:35 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Po ashtu ler nai takim per te dyja
[11:35 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Nga darka
[11:35 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Nese mundesh
[11:36 AM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: ne cfar ore pak a shum se dhe pronaret e shtepive levizin
[11:38 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Po nga ora 6-7
[11:39 AM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: ne rregull po i telefonoj per ne ate ore
[11:48 AM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Ok
[6:55 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Vlla
[6:55 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Kur e le me
Ata
[6:55 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Ca ore
[6:56 PM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: Jan jasht tirane mbetet per neser para ores 4
[6:56 PM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: Tiran do jesh ti ?
[9:18 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Po vlla ne tr do jem
[9:18 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Por der na ora 3 se pastaj kam ca pun
[9:19 PM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: Ne rregull vlla do mundohem qe te shkojm para asaj ore
[9:19 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Ok
[9:19 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Po te shikojm dhe ate te artisti
[9:19 PM, 4/18/2024] Albi~Morina Real Estate: Pa merak vlla naten e mir
[9:19 PM, 4/18/2024] Klient Astir 400 Angli: Naten
[10:05 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: mirmengjes
[10:05 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Mgjes
[10:05 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: https://morinarealestate.al/prona/qera-apartament-11-astir-400-euro-muaj-2/
[10:05 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: shikoje kte shtepin
[10:06 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: fola me pronarin sot ne mengjes e kishte shitur
[10:06 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Po ajo
[10:06 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Te artist
[10:08 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ai sme ka kther pergjigje ende
[10:08 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Ku esht
[10:08 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Kjo fiks
[10:08 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Vila L
[10:08 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: kati 4 pallat i ri
[10:11 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ajo tek artisti lirohet ne date 30
[10:14 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Skemi nai variant tjeter
[10:22 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Vetem ne astir?
[10:22 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Po vlla
[10:22 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ja do shikoj kjo tek vila L nuk te pelqen ?
[10:22 AM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Esht pak larg andej vlla
[10:24 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Te kuptoj
[4:20 PM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Gjete nai variant
[4:20 PM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Se jam i lir tn
[4:20 PM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Ti shikojm
[4:23 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ja do kerkoj
[4:30 PM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Ok
[6:06 PM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Sme gjete nje?
[6:30 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Se me dergoi mesazh tani ai cuni qe esht tek shtepia ne 7 na pret atje,un jam rruges
[6:31 PM, 4/19/2024] Klient Astir 400 Angli: Ok vlla

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Astir/Unaza e Re/Teodor Keko

Krahaso pronat

Krahaso