klient berber

[11:51 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Pershendetje, interesohem mbi njoftimin tuaj https://www.njoftimefalas.com/1/WhatsApp/id-740815
[11:51 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Pershendetje
[11:51 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: A esht ne rrug kryesore
[11:51 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Kur mund tvij ta shoh
[11:52 PM, 3/14/2024] Albi~Morina Real Estate: Esht afer ruges kryesore
[11:52 PM, 3/14/2024] Albi~Morina Real Estate: Shkojm neser lem takim me pronarin
[11:52 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: A ke ndonje foto nga rruga
[11:52 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: E dua per sallon berberi
[11:53 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Mos ka ndonje afer
[11:53 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Berber
[11:53 PM, 3/14/2024] Albi~Morina Real Estate: Un jam agjensi edhe kte postim e ka ber asistentia ime e pyes neser se tani esht pak vone dhe te them
[11:54 PM, 3/14/2024] Albi~Morina Real Estate: Gjithsesi un flas me pronarin dhe shkojm e shohim nga afer
[11:54 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Ok faleminderit
[11:54 PM, 3/14/2024] Albi~Morina Real Estate: Naten
[11:55 PM, 3/14/2024] +44 7397 895592: Naten
[10:48 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: si je vlla
[11:08 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Mir si je to
[11:08 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Ti
[11:08 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: A mund te ma shpjegosh ku e ka fiks lokacionin dhe ndonje foto nga jasht
[11:08 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Qe tvij app jo
[11:08 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Se me duhet se sben vend i mire
[11:10 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.app.goo.gl/ZejXpd2yV3QKTSFY7
[11:10 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: pak a shum ktu
[11:11 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.app.goo.gl/r8j97fiUJGJ1HUAM9
[11:11 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Esht shum lart o vlla
[11:11 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Mendova se mos esht te rruga dibres posht
[11:12 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Faleminderit po sme intereson atje
[11:12 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: rruga e dibres ,posht buz rruge e ke pak me shtrenjt
[11:12 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: ku e do fiks ti dhe deri ne sa lek
[11:12 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Ska prbl
[11:13 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Un e du fiks rr kryesore rr dibres ose rr kavajes , ose muhamed gjollesha
[11:14 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Deri 1 mij ose 1.2 lek
[11:14 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: ok ne rregull do shikoj dhe te them
[11:16 AM, 3/15/2024] +44 7397 895592: Ok thank you
[11:16 AM, 3/15/2024] Albi~Morina Real Estate: ska gje vlla

Buxheti:
1200
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Prone biznesi
Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Rruga e Durresit/Zogu I Zi, Sheshi Skenderbej /Myslym Shyri, Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso