Klient gasonier qender

[3/15, 11:41 AM] Albi~Morina Real Estate: esht e pa mobiluar
[3/15, 11:41 AM] Rodrigo: E dua te mobiluar
[3/15, 11:43 AM] Albi~Morina Real Estate: dhe deri ne sa lek
[3/15, 11:44 AM] Rodrigo: Sa me afer qendres
[3/15, 11:44 AM] Rodrigo: 300-400€
[3/15, 11:44 AM] Albi~Morina Real Estate: e kuptoj gasoniere te ben pun besoj ?
[3/15, 11:47 AM] Rodrigo: Po
[3/15, 11:48 AM] Rodrigo: Ke ndonje foto tj
[3/15, 11:48 AM] Albi~Morina Real Estate: vetem ato qe shikon vlla
[3/15, 11:48 AM] Albi~Morina Real Estate: esht afer qendres kjo
[3/15, 11:48 AM] Albi~Morina Real Estate: ta kam derguar e location
[3/15, 11:51 AM] Albi~Morina Real Estate: bej swipe se ke 5 foto
[3/15, 11:51 AM] Albi~Morina Real Estate: aty ne foto te dalin 2 shigjeta
[3/15, 11:51 AM] Albi~Morina Real Estate: shtyp ate te djathten
[3/15, 11:58 AM] Rodrigo: I pash
[3/15, 11:58 AM] Albi~Morina Real Estate: si te duket
[3/15, 12:02 PM] Rodrigo: Mire duket
[3/15, 12:03 PM] Albi~Morina Real Estate: e ke parasysh si funksionojn agjensit
[3/15, 12:03 PM] Albi~Morina Real Estate: nqs te lem takim me pronarin
[3/15, 12:15 PM] Rodrigo: Per pagesen dhe garancin si funksionon
[3/15, 12:23 PM] Albi~Morina Real Estate: kushtet e agjensis per bashkpunim jane : Duhet qera e muajit qe diten e pare + nje qera garanci qe te kthehet ty nqs nuk e shkel kontraten dhe nje gjysem qera agjensis
[3/15, 12:25 PM] Rodrigo: Pra 875€ ne total
[3/15, 12:26 PM] Albi~Morina Real Estate: Ekzakt
[3/15, 12:27 PM] Rodrigo: Ok vlla
[3/15, 12:27 PM] Rodrigo: Me ler ta mendoj pak

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Sheshi Skenderbej /Myslym Shyri

Krahaso pronat

Krahaso