Klient rriga e elbasanit 1+1

[4/29, 4:39 PM] Klient Qs 222: Pershendetje, interesohem mbi njoftimin tuaj https://www.njoftime.al/shtepi-me-qera/l-al-c-4-id-274212.html
[4/29, 7:29 PM] Albi~Morina Real Estate: E lire esht
[4/29, 7:29 PM] Albi~Morina Real Estate: Tek rethrotullimi ne qytet studenti
[4/29, 7:29 PM] Albi~Morina Real Estate: Ka dhe vendparkim
[4/29, 7:37 PM] Klient Qs 222: Tek ekonomiku apo esht andej lart
[4/29, 7:38 PM] Albi~Morina Real Estate: Tek rruga kryesore

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Rruga e Elbasanit/Ambasada USA

Krahaso pronat

Krahaso