klient rruga e elbasanit, 400 euro

[12:15 PM, 5/1/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Pershendetje, interesohem mbi njoftimin tuaj https://www.njoftime.al/shtepi-me-qera/l-al-c-4-id-274212.html
[12:15 PM, 5/1/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Eshte ende i lire?
[1:11 PM, 5/1/2024] Albi~Morina Real Estate: Po e lire esht
[10:06 AM, 5/2/2024] Albi~Morina Real Estate: Nqs doni shkojm e shikojm shtepin nga afer
[10:09 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Mqs eshte cmimi i diskutueshem
[10:09 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Sa mund ta uli zoteria?
[10:09 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Se 450 eshte shume per 1+1
[10:10 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Ku eshte mendimi ime dmth
[10:10 AM, 5/2/2024] Albi~Morina Real Estate: ka qen 500 u be 450 ,me teper nuk e ul sepse esht ne rruge kryesore dhe ka vendparkim
[10:10 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Se ka dhe me shtrenjt se kq
[10:11 AM, 5/2/2024] Albi~Morina Real Estate: shtepia esht shum e mire nuk i mungon asgje
[10:11 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: E kuptoj por mua sme duhet posti i parkimit 😅
[10:11 AM, 5/2/2024] Albi~Morina Real Estate: e kuptoj un por esht puna se kush merr shtepin mer dhe parkimin
[10:11 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Gjithsesi per mua eshte shtrenjt 450 kshu qe nuk mund ta mar
[10:11 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: E kuptoj
[10:11 AM, 5/2/2024] Albi~Morina Real Estate: sepse nuk jepet ne dyja vecmas
[10:12 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: E kuptoj
[10:12 AM, 5/2/2024] Klient Rr E Elbasanit 400 Euro: Faleminderit gjithsesi 🙂
[10:12 AM, 5/2/2024] Albi~Morina Real Estate:

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Rruga e Elbasanit/Ambasada USA

Krahaso pronat

Krahaso