Kliente 1+1 jordan misja

[4/26, 10:27 AM] Kliente Jm: Pershendetje, interesohem mbi njoftimin tuaj https://www.njoftime.al/shtepi-me-qera/l-al-c-4-id-270460.html
[4/26, 10:27 AM] Kliente Jm: Dhe ke ka afet si pike referimi
[4/26, 10:27 AM] Kliente Jm: Prsh a eahte e lire
[4/26, 10:40 AM] Albi~Morina Real Estate: E lire esht
[4/26, 10:40 AM] Kliente Jm: Qenka shum larg
[4/26, 10:40 AM] Albi~Morina Real Estate: Po esht pak

Buxheti:
280
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Stacioni Trenit/Rruga e Dibres/5 Maji/Medreseja

Krahaso pronat

Krahaso