Kliente Ambjent Kercimi 500Euro italian

Ky italian kerkon openspace per ambient kercimi,i kam ber prezantim tek prona e redit.

[11:46 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: pershendetje
[11:47 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: kam nje ambjen 30 metra katror tek rruga e kavajes ju intereson
[11:47 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ai qe folem dje bashk tek 21 dhjetori ishte dhen nga vet pronari
[11:50 AM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: kam dhe kte tek komuna eshtg buz rruges
[12:04 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Sa m2 esht tek komuna?
[12:04 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Dhe cmimi?
[12:04 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: 60
[12:04 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Ku ambienti te joena?
[12:04 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: 400 euro
[12:04 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ai tek mozaiku
[12:05 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Kur mundt ta shofim?
[12:05 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: kte ne komune ?
[12:05 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Po
[12:06 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ja po flas me pronarin
[12:06 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.app.goo.gl/dXv1UpPdqiJgbH967
[12:06 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: pak a shume ktu esht
[12:11 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: kemi dhe kte tjetren ne komune
[12:11 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: 65 metra 450 euro
[12:12 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.app.goo.gl/bzAZsuYTpXFEF3889
[12:36 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Dhe kjo mundt jet interesante
[12:38 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Neser dhe sot kam 2 takime syqe ndoshta per te henen mundt ta shofim po bje dakord pronari
[12:39 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Deri te henen esht pak vone ndoshta dhe jepen
[12:40 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Kte ambientin ne komune e kam celsin un
[12:40 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Shkojm e shohim kur te doni
[12:40 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Ambienti 1 apo 2?
[12:40 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ai qe te dergova ne fillim
[12:41 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ky
[12:41 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Okay ta them per pak
[12:41 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: 👍
[1:59 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Esht e mundur ne oren 18?
[2:00 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ne oren 3-4 mundesh
[2:00 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ?
[2:42 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Jo kam takim tjeter ne 15:30
[2:43 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ne oren 18 mund te shikojm vetem njeren
[2:44 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Po mire per tjeter flasim nga afer
[2:44 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ok ne oren 6 takohemi ne komune
[2:44 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Per pak ta coj location e atij ambientit
[2:44 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Mire
[4:32 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.app.goo.gl/QqoKWa4LqhG3UTfCA
[4:32 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: ktu takohemi
[5:41 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: https://maps.google.com/maps?q=41.3183293%2C19.7996113&z=17&hl=en
[5:41 PM, 4/19/2024] Albi~Morina Real Estate: Ktu po ju pres
[5:49 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Ktu jemi
[5:49 PM, 4/19/2024] Kliente Ambjent Kercimi: Tek vila 147

Buxheti:
500
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Sheshi Skenderbej /Myslym Shyri

Krahaso pronat

Krahaso