Kliente yzberisht 300E 1+1

[4/28, 10:02 AM] Kliente Yzberisht 300e: Pershendetje si jeni

[4/28, 10:50 AM] Albi~Morina Real Estate: Mir si je ti

[4/28, 10:51 AM] Kliente Yzberisht 300e: https://www.indomio.al/15221428?position=29#photo6

[4/28, 10:52 AM] Kliente Yzberisht 300e: Ky apartamenti eshte akoma i lire ?

[4/28, 10:52 AM] Albi~Morina Real Estate: Po esht ndodhet ne kombinat

[4/28, 10:52 AM] Albi~Morina Real Estate: Esht vile private kati i 4

[4/28, 10:53 AM] Albi~Morina Real Estate: I pamobiluar

[4/28, 10:53 AM] Kliente Yzberisht 300e: Aha mendova mos ishte e mobiluar

[4/28, 10:53 AM] Kliente Yzberisht 300e: Nuk e di nese ke naj opsion ktej nga yzberishti

[4/28, 10:53 AM] Kliente Yzberisht 300e: 1+1

[4/28, 10:53 AM] Albi~Morina Real Estate: Apartment apo dhe shtepi private

[4/28, 10:54 AM] Kliente Yzberisht 300e: Po varet nga cmimi dmth

[4/28, 10:54 AM] Kliente Yzberisht 300e: Der ke 300 e posht isha i interesu

Buxheti:
300
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Yzberisht/Kombinat/Selite

Krahaso pronat

Krahaso