Lea kerkon Apartament per Prindrit ne zonen e Don Boskos

[16:59, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Rruga e kavajes
21
Farmacia 10
Don bosko
Zogu i zi
[17:00, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: E dua per tani heret
[17:00, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: E kam urgjentw
[17:00, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Si të duket kjo?
[17:00, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Mir por lirohet 22 maj
[17:01, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Është kati 6 pa ashensor
[17:01, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Është problem?
[17:01, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Km prinderit
[17:01, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Nuk ngjiten dor
[17:01, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Dot
[17:01, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Çfarë buxheti keni?
[17:02, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: 400
[17:03, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Aktualisht nuk kam dicka
[17:04, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Ama do shikoj nesër dhe do të them
[17:04, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: 450
[17:04, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Si e ke emrin të lutem?
[17:04, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Lea
[17:04, 30/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Ok Lea shm mirë, mbetemi në kontakt bashkë
[17:04, 30/04/2024] Lea Do Don Bosko: Okj faleminderit

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Don Bosko

Krahaso pronat

Krahaso