Moter dhe vlla kerkojn apartament rreth zones se 21 Dhjetorit

persona
[19:37, 17/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Çift?
Moter dhe Vella.
[20:00, 17/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Studente?
Une qe po ju shkruaj nuk jam studente.
Vellai eshte në shkolle akoma.
[20:04, 17/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Aktualisht çfarë zone rrini?
Aktualisht në 21-sh.

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes

Krahaso pronat

Krahaso