rezarti kerkese blerje vile, 150000

do qe ta beje blerjen me kredi, pranon te paguaje dhe tatimin e fitimit te plote ose pjeserisht (deri ne 3-4k euro) vetem qe te behet blerja me kredi.

fresku, linza dhe sauku jane zona qe i interesojne me shume

Buxheti:
150000
Lloji i kerkeses:
Blerje
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Fresku/Linze, Sauk/Qendra TEG, Spitali QSUT/Xhamllik/Kinostudio, Zone Periferike/Aeroport

Krahaso pronat

Krahaso