Shqiptare jeton ne Itali shumicen e kohes kerkon apartament 1+1 me qira rreth zones se Ali Demit

Ne fakt e pashe dhe eshte pak ne distance.Nese keni ndonje okazion tjeter deri tek 350 euro aepse pjesen me te madhe ne jemi ne Itali.Mendova qe mund te ishte ne fillim tek Ali Demi ku ka qene ish tregu elektrik por per korrektesi me ju desha ta shikoja.
[09:56, 17/04/2024] Erjon Morina Real Estate: Ok do të kthejë për pak
Flm.Nese atehere jepni mundesi dikujt tjeter per kete rast.shume flm
Sigurisht dhe rruga e elbasanit..shkolla e baletit..ose nje zone me qendrore do me interesonte me shume

Buxheti:
350
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Ali Demi/Tregu Elektrik

Krahaso pronat

Krahaso