Shtepi, Fresku, 105 000 Euro, Me kredi

[19:47, 27/04/2024] +355 69 417 3507: Kur mund ta shikoj ndonje dite
[19:48, 27/04/2024] +355 69 417 3507: A shitet me kredi
[19:48, 27/04/2024] Morina Real Estate: Jo me kredi nuk e japin.
[19:48, 27/04/2024] Morina Real Estate: Vetem cash.
[19:49, 27/04/2024] +355 69 417 3507: Opsione tjera keni
[19:49, 27/04/2024] +355 69 417 3507: Qofte dhe ne zona tjera
[19:49, 27/04/2024] Morina Real Estate: Cili eshte buxheti maximal?
[19:51, 27/04/2024] +355 69 417 3507: Jam me kte kredin e bute te policise
85% financkn banka ndersa pjesen tj e kam un
Dhe ajo qe me leverdis me shume eshte dhe cmimi i references sepse deri ne 90m2 mbulohem me 85% te cmimit te references nga banka
Me kupton
Buxheti maksimal tek 90 por duke par dhe cmimin e references te asaj zone
[19:51, 27/04/2024] Morina Real Estate: Do mbetemi ne kontakt.
[19:52, 27/04/2024] Morina Real Estate: Ja te shohim ne zyre cfare kemi.
[19:52, 27/04/2024] +355 69 417 3507: Faliminderit
[19:52, 27/04/2024] Morina Real Estate: Ok.

Buxheti:
90000
Lloji i kerkeses:
Blerje
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Fresku/Linze

Krahaso pronat

Krahaso