Shtepi ne shitje

[4/29, 12:55 AM] Dupleks Shitje Klient 777: Përshëndetje, jam i interesuar për [Shitet, Apartament 3 1, Duplex, Yzberisht, Euro, 127000Euro] https://morinarealestate.al/prona/shitet-apartament-31-duplex-yzberisht-euro-127000euro/
[4/29, 12:55 AM] Dupleks Shitje Klient 777: Pershendetje interesohem
[4/29, 1:07 AM] Albi~Morina Real Estate: I lire esht
[4/29, 1:41 AM] Dupleks Shitje Klient 777: Me drg disa foto dhe flasim

Buxheti:
127000
Lloji i kerkeses:
Blerje
Lloji i prones:
Apartament
Zona:
Yzberisht/Kombinat/Selite

Krahaso pronat

Krahaso