Sorilda Kliente Për AirBnb

[14:50, 27/06/2024] Sorilda Kliente Për AirBnb: Pershendetje
[14:50, 27/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Me thot qe ke interes për apartament me qera
[14:50, 27/06/2024] Sorilda Kliente Për AirBnb: Tju shkruaj per pak
[14:50, 27/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Me jep informacion të lutem çfarë kerkon
[15:00, 27/06/2024] Sorilda Kliente Për AirBnb: Un po mendoja te merrja nje qera mujore dhe ta leshoja me diore po mos tjet shum e lart si qera
[15:04, 27/06/2024] Erjon Morina Real Estate: Cfare buxheti po mendon?
[15:04, 27/06/2024] Sorilda Kliente Për AirBnb: 300 400 euro

Buxheti:
400
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

Zona:
Ministria e Jashtme/Pazari I Ri

Krahaso pronat

Krahaso