Tek Mozaiku

[8:15 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: po pate ndonje opsion keto dite te zogu i zi ose ring me thuaj
[8:16 pm, 12/06/2024] orlind morina1988: Po keto opsionet e tjera si ju duken?
[8:17 pm, 12/06/2024] orlind morina1988: Vetem e fundit ju pelqej?
[8:17 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: jo sepse e dua shume afer shtepise sime pasi nusja eshte shtatezene dhe dua ta ndihmoj
[8:18 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: une jam te kullat Fratari
[8:18 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: ndaj e dua te mozaik ambasade ring
[8:18 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: pra shume afer
[8:20 pm, 12/06/2024] orlind morina1988: E kam pas nje shtepi tek mozaiku
[8:20 pm, 12/06/2024] orlind morina1988: Por nuk ja kam numrin sot
[8:20 pm, 12/06/2024] orlind morina1988: Neser kismet
[8:20 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: ok shume flm
[8:20 pm, 12/06/2024] B T Tek Indriti Ministria Arsimit: mbetemi ne kontakt

Buxheti:
450
Lloji i kerkeses:
Qera
Lloji i prones:
Apartament

Kualifikimi i klientit

K1
Zona:
21 Dhjetori/Rruga Kavajes, Rruga e Durresit/Zogu I Zi

Krahaso pronat

Krahaso