Orlind Morina

Broker at Morina Real Estate

  • Agent License: Licencë nr. O-57
  • Service Areas: Tirane
  • Specialties: Shitje-Blerje-Qera

Rreth Orlind Morina

Orlind Morina është themelues dhe broker I Agjencisë Imobiliare Morina. Gjatë 3 viteve të fundit ai ka realizuar mbi 200 marrëveshje qirash dhe shitje të pronave, duke e rritur metrikën e biznesit të tij çdo vit. Qasja e tij është thellësisht analitike, I orientuar kryesisht në tregun lokal të zonës në të cilën ai operon, duke ofruar në këtë mënyrë një përvojë më të personalizuar të blerjes, shitjes apo qiradhënies së shtëpisë tuaj.

Local. Connected. Authentic. Innovative.

© MORINA REAL ESTATE

Gjuhët: English, Italian

Listo sipas

Krahaso pronat

Krahaso